KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w  piątej edycji OGÓLNOPOLSKIEGO CZYTANIA JEŻYCJADY MAŁGORZATY MUSIEROWICZ. Akcja przeznaczona jest dla wszystkich, zarówno miłośników serii, towarzyszących losom Borejków od lat, jak i nowych przyjaciół Jeżycjady. Co to jest JEŻYCJ...

„Mała książka – wielki człowiek”

 Pierwszaki w bibliotece Pierwszoklasiści z naszej szkoły uczestniczyli w zajęciach, podczas których zapoznali się z pomieszczeniem biblioteki, zawodem bibliotekarza, czynnościami wykonywanymi w bibliotece. Przy okazji otrzymali również „wyprawkę czytelniczą” przygotowaną przez autor&oa...

Serdecznie zapraszamy uczniów klas I-III do zabawy fotograficznej pt. "Pierwsze oznaki wiosny".  Zadaniem uczestnika jest uchwycenie na fotografii najciekawszych momentów, przedstawiających przyrodę budzącą się do życia.  Prace należy przesyłać do 17.03.2021r.  do p. A. Frukacz  (a.fru...

  Poniedziałek 7:35 - 8:23 9:25 - 10:20 Wtorek 8:30 - 11:20 Środa 8:30 - 11:20 Czwartek 11:20 - 15:00 Piątek 8:30 - 12:20  ...

Zapraszamy do wyprawy "otwartych oczu" dla uczniów klas IV-VIII.  Udziału w konkursie  MATEMATYKA W OBIEKTYWIE jest formą dostrzeżenia tego, czego zazwyczaj nie dostrzegamy. Jeszcze raz zachęcamy do poszukiwań. Regulamin z załącznikiem ....

Drodzy Uczniowie Zachęcam do zapoznania się z ciekawą propozycją konkursu plastycznego dotyczącego Triduum Paschalnego. Triduum Paschalne to wydarzenia Wielkiego Czwartku, Wielkiego Piątku oraz Wielkiej Soboty. Konkurs jest adresowany dla uczniów kl. I – VIII i został objęty honorowym patronatem J. E. BP...

Rekrutacja

24.02.2021

Rekrutacja

24.02.2021

Dyrektor Szkoły Podstawowej im. Mikołaja Kopernika w Łękińsku informuje, że  od dnia  1 marca 2021 r. rozpoczyna się rekrutacja do klasy I na rok szkolny 2020/2021. Rekrutacja dla kandydatów z obwodu  Dzieci zamieszkujące w obwodzie Szkoły Podstawowej przyjmuje się do klas I bez żadnych waru...