KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

W okresie wakacyjnym sprawy uczniowskie są załatwiane w godzinach 8 00 - 14 00 , w sekretariacie szkoły....

Dzień Otwarty

06.07.2021
Dzień Otwarty

Dzień Otwarty

06.07.2021

22 czerwca w murach naszej szkoły gościliśmy przedszkolaków z sąsiedniego przedszkola. Przyszli uczniowie mieli okazję zobaczyć szkolne klasy, stołówkę, bibliotekę, salę gimnastyczną oraz nowe skrzydło szkoły. Dzieci bardzo chętnie brały udział w przygotowanych dla nich zajęciach w sali komputerowej, spra...

Uczniowie klas I – III od września do czerwca realizowali innowację pedagogiczną „Czytam z klasą – lekturki spod chmurki”. Zajęcia odbywały się poprzez realizację III modułów. I moduł jesienny – „Mała chmurka w krainie drzew”, II moduł zimowy – „Mała chmurka ...

Mecz UCZNIOWIE - NAUCZYCIELE

Po roku przerwy związanej z COVID- 19, powrócił tradycyjnie na zakończenie roku szkolnego rozgrywany mecz pomiędzy nauczycielami a absolwentami naszej szkoły - kl. VIII. Po dość długiej przerwie było dużo zabawy, uśmiechu i wspaniałego kibicowania.  Do kolejnego meczu za rok!...

Po raz kolejny społeczność naszej szkoły wzięła udział w plebiscycie „ Uczeń godny naśladowania”. W tym roku szkolnym o pióro wzorowego ucznia rywalizowali  uczniowie kl. I – III i IV – VIII. Do tego zaszczytnego tytułu zostali nominowani: Z klas I – III Jarząbek Piotr...

Uczniowie naszej szkoły wzięli udział w konkursie recytatorskim „English Poetry Competition” zorganizowanym przez nauczycieli języka angielskiego. Zadaniem uczestników było przygotowanie nagrania video przedstawiającego interpretację jednego z wybranych przez siebie utworów poetyckich. Gł&oacu...