KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: aktualności

Serdecznie zapraszam uczniów naszej szkoły do udziału w I OGÓLNOPOLSKIM KONKURSIE NA PREZENTACJĘ MULTIMEDIALNĄ -„Chrzest Polski”. Każde społeczeństwo i każda jednostka powinna czuć więź ze swoją Ojczyzną, powinna być świadoma swojej historii i swoich korzeni. Zakorzenienie w historii umożliwia...

Zapraszamy uczniów klas I-III do uczestnictwa w konkursie plastycznym "Bezpieczna droga do szkoły". Szczegółowe informacje zawarte są w regulaminie, a w naszej szkole kontaktować się można z p. Karoliną Krawczyk....

ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W II WOJEWÓDZKIM KONKURSIE EKOLOGICZNYM „OSZCZĘDZAJMY WODĘ” Serdecznie zapraszamy uczniów naszej szkoły do udziału w II Wojewódzkim Konkursie Ekologicznym „Oszczędzajmy Wodę”. Celem konkursu jest zapoznanie uczniów z tematyka racjonalnego go...

Rok szkolny 2020/2021 rozpoczęty.

Inauguracja nowego roku szkolnego 2020/2021 odbyła się w innej formie niż dotychczas. W dniu 1 września 2020 r. na sali gimnastycznej spotkali się uczniowie klas pierwszych z dyrektorem oraz wychowawcami. Spotkania pozostałych uczniów odbyły się w klasach. Życzymy wszystkim uczniom i nauczycielom samych s...

Mamy nową stronę naszej szkoły. W pierwszej kolejności będą umieszczane na niej najważniejsze informacje i nowości. Równolegle postaramy się uzupełniać inne podstrony. Prosimy o wyrozumiałość....