KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podsumowanie akcji „Medycy, dziękujemy!”

W połowie lutego nasza szkoła dołączyła do wirtualnej akcji „Medycy, dziękujemy!” Akcja polegała na przygotowaniu pracy plastycznej mającej na celu podziękowanie lekarzom jak i całej służbie zdrowia za trud włożony w ich prace. W akcji wzięło udział 25 uczniów klas IV-VII. Prace uczniów zostały wystawione w formie e-galerii na oficjalnej stronie organizatora konkursu. Prace te wywołują w nas wiele pozytywnych emocji, dlatego zachęcamy do obejrzenia prac naszych uczniów.

Dziękujemy za udział w akcji i zapraszamy również do zapoznania się z wywiadem, który udzieliły nauczycielki organizujące ta akcje w naszej szkole.

Dziękujemy za udział w akcji i zapraszamy również do zapoznania się z wywiadem, który udzieliły nauczycielki organizujące tę akcję w naszej szkole, dostępnym na stronach organizatora konkursu.